Hälsningar skickas till jaana@orebrokatthem.comSe katternas hälsningar från 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.Hej!
Jag har en lugn o skön jul här hos Fero och den nya människan. Jag har varit skeptisk men nu börjar jag känna mig trygg med den här matten och är gosesugen. Jag måste säga att hon sköter sig bra, städar vår toa, ger oss maten vi är vana vid, håller oss med en massa trevliga ställen att ligga på och ger Fero hans medicin på ojämna datum. Fero nyser bara någon enstaka gång nu. Jag har längtat efter er och katthemmet, men nu trivs jag bättre och bättre här och Fero tycker det är så lugnt och skönt.
God fortsättning från Formby, Fero och matten. 12 december 2012
Hej!
Tänkte att jag skulle skicka lite bilder på Lasseman. Han har ju varit hos oss i 1½ år och gör framsteg hela tiden. I början gömde han sig så fort dörrklockan ringde eller när nya personer hälsade på. Nu reagerar han inte ens på dörrklockan och är för det mesta framme och hälsar när det kommer gäster. Ibland är det lite läskigt, men efter en stund vågar sig Lasse fram för att kolla läget. Det är så kul att se hur trygg han har blivit! Han pratar och leker och är framför allt väldigt kelig!

MVH Joanna, David och Lasseman, 30 november 2012


Hej!
Det är jag, Knut. Min första vecka har gått, det är fint här. Stugan är inte så stort, men där utanför öppnar sig rena vildmarken. Har sett stora djur där ute på nätterna när jag tittar ut. Den där lilla fräsande hårbollen här blir jag inte riktigt klok på. Hur jag än gör blir det tydligen fel och hon bara fräser åt mig. Jag trivs här och nya husse och matte verkar gilla mig, det gullas och kramas en hel del i allafall. Jag går fritt på dagarna i hela huset, men har vardagsrummet för mig när ingen är hemma. I dag var jag ute för första gången. Hade en konstig snöre runt mig, sele kallas det visst. Det var mycket att lukta på där ute. På morgonen såg jag den mycket omtalade besten till katt som någon granne har i byn. Såg ganska liten ut i mina ögon. Har luktat på hans markering där ute, vart inte så imponerat av det. Det finns massor av fåglar att titta på på dagarna. Det hänger lustiga grejer på träden dit det flyger flitigt. Så det finns en hel det att titta på om jag inte har något annat för mig.
Kram Knut, 21 november 2012
Hej på Er!
Jag vet inte om Ni minns en liten katt som heter Skruven. Det är klart ni ser många katter genom åren.
Vi hämtade Skruven 4 år sedan från hemmet...
Här är en uppdatering iaf...Han mår jättebra och är världens goaste katt. Han lämnar sällan huset bara för att gå på toa...
Han har en speciell filt som han sover i på dagen på soffan och sover med oss varje natt...Tack Örebro katthemmet för att vi fick Skruven...
här är några bilder...lite rundare men lite busig och glad...
mvh
William i Karlstad, 21 november 2012


Här kommer en liten hälsning från Tofsen. När jag inte ligger och sover på soffkanten eller äter den goda maten trivs jag bra bland alla träd och jagar en och annan råtta som jag snällt lämnar i på min husse och mattes altan. Jag trivs väldigt bra och vet att jag är älskad. 2 november 2012


Hej och hallå här kommer en hälsning från mig som ni minns som Raxie, numera heter jag Toulouse. Det var ett tag sen jag flyttade ifrån er nu, det var den 28 april och jag har haft fullt upp men tyckte nu att det var dags att höra av mig. Jag har det bra med mina nya tvåbenta varelser och min nya kattkompis Bastian. Jag och min nya kompis sover på dagarna men på nätterna busar och det är kul. Det finns också en stor glasbehållare med fiskar i och den ska vi en vacker dag lyckas klura ut hur vi ska ta oss in i. Hej hopp nu är det snart natt så nu ska jag vila mig en stund så jag orkar med nattens bus!! 24 oktober 2012
Hej!
Många glada, busiga hälsningar från oss i Kumla!
Förut hette vi Sanja och Samuel, men småmattarna bytte namn på oss till Zoey och Toulouse.
Det trivs vi med och vi kommer så fort de ropar (det kan ju vankas mat!!).
Vi mår så gott här och hoppas att alla våra vänner snart får egna hem de med!
Tass&kram. 19 oktober 2012 Morse och Molkehar nu funnit sig väl tillrätta i Odensbacken.
De har börjat gå ut och trivs med det.
De är, som tidigare, jättemysiga och sociala!

Tack för att jag fick adoptera dem!!!

Bästa hälsningar Silvia, 10 oktober 2012
Ett år med Majalill
Sommaren 2011 tog vår gamla Hobbe slut. Vi hade bestämt att försöka hjälpa till och köpa en katt från katthemmet och på hemsidan hade vi hittat ett par intressanta katter. Väl där visade det sig att de antingen var precis bokade eller inte föll oss i smaken. Bland alla katter fanns en liten svart honkatt som vi inte hade reflekterat över tidigare, men som var nyfiken och gick runt och kollade in alla två- och fyrbenta i lokalen och det var Majalill. Jag (!) bestämde oss för henne och vi hämtade henne ett par dagar senare.
Vi bor bra på landet, några hundra meter från både grannar och större vägar och våra katter kommer och går som de vill via kattlucka. Så var tanken också med Majalill, men först ville vi förvissa om att hon verkligen visste var hon skulle bo så kattluckan var stängd för utgående. Nye kompisen Sixten kunde dock komma in som han ville. Majalill fattade snabbt vad luckan skulle vara till och var frustrerad att hon inte fick följa med Sixten ut. Vad hon hade ”i bagaget” innan hon kom till oss vet vi inte men hon hade prövats på flera ställen innan. Personligen tror jag att man försökt hålla henne som innekatt och att det inte fungerat. Det märkte vi efter några dagar. Efter att hon lyckats ta sig ut genom att öppna kattluckan inåt och när vi följde henne ut drog hon snabbare än avlöningen iväg mot skogen. En timme senare hade vi fått tag på henne och efter att ha låst luckan helt fick hon sedan gå ut i sele ett par dagar. Då hände det. Vi hittade kattkiss i sängen, någon dag senare i en kattkorg och hon som hade skött allting så bra på lådan. En dag efter att vi hade varit ute i trädgården i nästan en timme. Jag slog mig ner i min sköna fåtölj framför TV:n. Majalill hoppade upp i skinnsoffan intill och kissade.
Vi förstod direkt – protest och det bestämdes, på vinst och förlust att kattluckan skulle låsas upp. När Majalill nu gick ut följde vi inte med och då var det en mycket försiktig katt som första inte lämnade verandan utan kom och gick genom luckan flera gånger innan hon vågade sig längre. Precis som om hon ville förvissa sig om att vi var kvar inne. Vi hade ju blivit hennes trygghet i en ny värld.
Från den dagen har hon också fått komma och gå precis som hon önskar.
Majalill har en fantastisk jaktinstinkt och lita på att hon var lycklig när hon kom in med sin första egenfångade mus.
Första tiden var hon ute oavsett om det ösregnade ute eller var fint väder, precis som om en nyvunnen frihet skulle utnyttjas till fullt ut och lite till. Numera går hon inte ut om det är dåligt väder om hon inte måste, precis som andra katter.
Hon kunde inte klättra i träd i början. Förmodligen för att hon helt enkelt inte hade fått lära sig och inte heller orkade med sig. Det tyder också på att hon tidigare bara varit innekatt. Hon hoppade bara upp ett par – tre decimeter och höll sig fast i stammen och sedan ner igen. Men nu kan hon klättra!
Hon är fortfarande inte speciellt stor men började växa sedan hon blev fri från en mängd spolmaskar hon hade när hon kom hem. Hon är i alla fall så stor att hon nu bara kallas Maja.
Maja är en liten tuffing och har jagat iväg både inkräktande grannkatter, mycket större än henne själv, och vid ett tillfälle också en räv som dristat sig upp på verandan. Det bara rasslade till i kattluckan – räven i väg och Maja efter!
Hon tycker inte om när någon av grannarna kommer förbi på vår väg, med eller utan hund. Finns hon nära kommer hon in och morrar, hoppar upp i något fönster och kontrollerar att de sedan försvinner.
Förutom att hon oftast tar med sina byten in och ska visa dem och tyvärr bränner en och annan näbbmus som i värsta fall hamnar bakom spisen, diskmaskinen eller i annat svåråtkomligt utrymme fungerar allt kanonbra. Maja är en helmysig katt som verkar trivas med oss och livet i allmänhet. Samtidigt som hon är fantastiskt tillgiven är hon också självständig. Vi kunde knappast ha valt en mysigare katt.

Hälsningar från Majas Husse Göran och Matte Lena. 16 september 2012


Hej Katthemmet!
Här kommer en liten bildhälsning från en välmående liten Linlugg, som har hunnit lägga på sig några hekto och fått en liten mage.
Maken till mer tillgiven och sällskapssjuk kissemiss får man leta efter. Hon kan nästan inte få nog av att bli klappad och framför allt borstad och hon sover mer än gärna i knäet - till dess att det blir för varmt, vill säga. Då lägger hon sig istället sig raklång på parkettgolvet vid den öppna balkongdörren för att svalka av sig lite.
Favoritsysselsättningen, förutom att sova så klart, är att sitta på bordet vid fönstret och titta ut genom balkongdörren på allt spännande som händer därute, samt att jaga flugor. När hon vill bli klappad lite extra mycket så lägger hon sig demonstrativt framför mig på vardagsrumsbordet :)

Vänliga hälsningar Linlugg och Mattias. 13 augusti 2012


Om några dagar är det 6 månader sedan Ferris flyttade till Göteborg. Resan gick jättebra, trotts att det var lite läskigt. De första dagarna spenderades på mitt rum innan det var dags att utforska resten utav den stora lägenheten. Mig var han inte det minsta rädd för men den nya miljön var jätteläskig. De första nätterna låg han under täcket med mig. När jag träffade honom första gången på katthemmet så tyckte jag inte att han verkade vara det minsta intresserad av att busa och leka. Men oj vad fel jag hade. Så fort han blivit trygg här hemma så slutade han med att ligga o gömma sig förvandlades han till en energisk buskatt som springer omkring i full fräs, framförallt på nätterna.
För två månader sen så tog jag över en katt ifrån en nära vän som blivit allergisk. Enda haken var bara att Lucy, som hon heter, skulle komma bra överens med Ferris. De två första dagarna var det väldigt spänt. Lucy har inte träffat en annan katt sedan hon var 8 v gammal och hon är född i Nov 2010 så hon var ganska skeptisk till en annan katt. Men som tur är slutade historien lyckligt och dom beter sig som två "bästa vänner" som växlar mellan att tvätta varandra och att brottas o jagas.

Ångrar inte en sekund att jag valde just Ferris. Han är helt underbar. Gosig, vacker och härligt busig. På morgonen när min väckarklocka ringar så hoppar han upp i sängen, om han inte redan ligger där, och börjar jama och kräva sitt rutinmässiga morgon-mys.

Ha en härlig sommar allesammans. Varma hälsningar ifrån Therese o Ferris. 3 juli 2012


Hej,
Tänkte bara skicka ett litet mail med ett par bilder på Linlugg, där hon gottar sig och myser i korgen längst upp i hennes klätterställning.
Efter ett par mycket försiktiga och oroliga dagar precis i början efter att jag hade hämtat henne så har hon blommat ut och blivit fantastiskt tillgiven och kelsjuk, och trygg i sitt nya hem. Varje morgon då hon hör mig vakna så kommer hon och hoppar upp i sängen och hälsar och skall mysa lite. Att ligga på min bröstkorg eller mage är en favorit, gärna skall det kloas lite och kurras mycket. Då kan hon dessutom se till att jag inte somnar om :)
Hon äter och dricker bra och går på toaletten utan missöden, och min skinnsoffa har klarat sig från hennes klor. Hon tycker om att ligga i den, men hon river den aldrig. Det gör hon på vardagsrumsmattan eller på klätterställningen istället.
Nå, det var väl bara det jag ville säga. Hon är en fantastisk kissekatt och blev genast min bästa vän, och hon gör mig mer än gärna sällskap så fort jag sätter mig i TV-soffan och ser på TV - underförstått är ju att jag skall klia henne då, förstås :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar!

Mattias. 27 juni 2012


Hej. Ville bara hälsa från Dowan att livet är spännande och hundarna som bor här är mina kelkompisar:) Jag törs upptäcka nya saker varje dag. Vilket i och för sig ledde till metande i akvariet :) Jag har många kompisar. En kanin en ödla två hundar och en katt som fräser :) Mina nya människor älskar mig väldigt mycket och det finns hur mycket kel man till! Nospuss på er. 28 juni 2012
Hej hej.
Här kommer en sommarhälsning från familjen Dam. Våra adopterade katter Tricia och Idefix (tidigare Tigrissa och Yoda) trivs bra.
Tricia har accepterat Idefix väl och han har börjat finna sig till rätta. Tricia är i grunden en självständig kattdam och Idefix har lärt sig att ge henne sitt utrymme. Idefix har visat sig vara en ganska osäker/ängslig katt och att gå ut i kattgården var ingen självklarhet. Han har nu tuffat till sig och besöker den mer regelbundet, igår kväll fick vi till och med hämta in honom inför natten. Han stannar dock inte in gården om det kommer en bil, då springer han in snabbare än fort. Det var samma sak när han först kom hem till vår lägenhet, han var ganska ängslig för att gå runt i alla rum och ville bara vara i ett rum. Eftersom vi nu bor på landet under sommaren är han mer med oss eftersom ytan är mindre. Han visar en del unika talanger, så som att klättra på stege och jaga flugor tillsammans med de andra katterna.För två veckor sedan tog vi också en Russian Blue hona, Molly, som omplacering. Idefix och hon har funnit varandra och busar med varandra. Tricia är som sagt inte en katt som umgås intimt med andra katter, men hon har mycket utbyte av sällskapet och roas av att titta på vad de andra hittar på.

Kort sagt har vi det bra och familjen håller på att sakta men säkert svetsas samman!

Soliga hälsningar från familjen Dam i Linköping! 27 juni 2012
Hej!
En liten hälsning från oss och Emanda, numera Sally, som följde med oss till Karlstad i september 2011. Hon är en otroligt social och tillgiven liten tjej med stark personlighet och som älskar att busa och gosa med människor. När vi har besök föredrar hon gästernas knä! Hon vet inte riktigt hur man jamar, men är för den skull inte tyst utan kvittrar och pratar på sitt eget lilla vis. Höga höjder är det bästa som finns, och favoritsovplatsen är ovanpå garderoben. Skohyllan är en annan favorit och så är det spännande att springa ut i trapphuset när man får chansen. Favoritleksaken är kökssvampen. Vi är så glada att vi har henne hos oss, tack för att Örebro katthem finns!
Lisa & Andreas, 18 juni 2012


Hej! Här kommer lite bilder på Prima och Millis! Dom är väldigt goa vänner och tar hand om varandra, men tar också hand om sin matte förstås! Millis är nu 16 år tror jag. Hon beter sig som en kattunge många gånger. Hon har sina spring rundor på morgon middag och kväll. Hon leker och har sig. Prima gör nästan likadant fast i ett lugnare tempo. Prima är väldigt pratsam av sig och hon är bestämd. Det syns vem som är bossen i familjen.Fast hon kan ibland ge sig på Cilla min yngsta katt. Cilla är den svarta katten på några av bilderna. Jag flyttade till norr för två år sen till en trea och jag har märkt stor skillnad på alla tre småttingar. Kärt barn har många namn! Det var allt för nu! Millis och Prima hälsar så gott! 17 juni 2012


Här kommer en sommarhälsning från Lia (Melodie Cocktail) som fyller 4 år om mindre än 1 månad. Åren går fort när man har roligt och det svårt att tro att det är 3½ år sedan jag hämtade hem denna goa kisse från hennes jourhem. Lia har vuxit upp till en pratglad, nyfiken och framåt tjej som aldrig får nog av att busa. Hon är extra glad nu när det är fint väder och varmt ute då hon är en riktig soldyrkare och som inte får nog av att utforska vår uteplats eller omgivningarna häromkring. Ser fram emot många fina år till ihop med denna solstråle.
Mvh Erika, Lukas, Lova och Lia, 24 maj 2012


Hej! Ville bara säga att vi är så glada att Sparky är hos oss och han verkade göra sig hemmastadd snabbt, har ätit och gosat och nu hittat en favoritplats där han kan bre ut sig ordentligt :) Mvh, Julia Hammarström, 30 april 2012


Hej, här kommer en hälsning från Marsali, nu mera med namnet Milla.
Milla har bott med mig sen i höstas och stormtrivs med sin nya buskompis Kiwi, dom gör allt ihop.
Milla har blivit världens härligaste katt, älskar att vara i centrum och missar aldrig en chans att springa fram och sno maten man tappar på golvet. Milla älskar att prata och så fort man pratar med henne så spinner hon så man tror att hon har en bilmotor i sig. Milla älskar att krypa in under filten, och har man ingen filt så duger kläderna lika bra! Men innan hon kommer och lägger sig så kommer hon alltid upp till ansiktet och ger en puss. I bland så blir hon så gosig så hon skriker på golvet när man lagar mat och går man inte o sätter sig ner så går det lika bra att bli runt buren på.

Hälsningar från Milla! 29 april 2012


Hejsan
Tänkte bara skicka en liten hälsning från Twiggy (kullsyskon med Bob, Angus, Jordie, Ramirez. Mamma: Lolita). 2004 hämtade jag lilla Twiggy hos er.
Iår blir min lilla prinsessa 8 år men det märks tusan inte. Ännu idag får hon fart på hemmets två andra kissar och håller matte och husse vaken när dom racear genom lägenheten. Hon bara äääälskar små bollar och tussar av alla dess slag. Ju mindre desto bättre tycker damen. Och hon är skicklig med tassen minsann. :)
När det inte busas liggs det gärna i knät eller på mattes kudde i sängen.
Denna damen har en inställd mat-klocka precis som skalman. Mellan 17.30-18.00 ska det serveras blötmat här hemma. Och missar det gör man absolut inte, utan då påminner hon om att något inte är som det ska. Twiggy har sällskap av kissarna Laban och Connie.
Det är en pratglad lite dam (trots sin ålder är hon i storlek som en 6 månaders kisse). Hon pratar mycket och gärna. Kommer oftast när man ropar på henne.
Älskar kel och slåss nästan med kamraten Connie om vem som får ligga närmast matte och få mest uppmärksamhet. "Förlorar" hon så får man minsann veta det när hon går runt i lägenheten och skriker tills man sätter sig och kelar med henne. Trots detta är kissarna jättebra kamrater och trivs bra ihop.

Är det någon husse eller matte till kullsyskonen eller mamman som läser detta så hör gärna av er. Vore kul att byta några ord! Eller om katthemmet har någon mailadress till dem?

Till sist en jätteeloge till er på katthemmet! Ni gör ett toppenjobb! :) *tummen upp*

Hälsar//
Twiggy mfl. 10 april 2012


Hej!
Här kommer en uppdatering om Gipsy Quinn och Rutan. De verkar trivas bra, och Gipsy har återhämtat sig bra efter båda operationerna. Både hon och Rutan äter bra, sover och leker dagarna i ända. Bifogar några gulliga bilder :)

Tack för allt ni gör och för att vi fick möjligheten att adoptera våra fina kissar :) /Linnea och Daniel, Rutan och Gipsy, 9 april 2012


Hälsning från en blygis som hette Misch-Masch, numera Östen.... Första 3 dagarna låg han under soffan på dagen och var vaken på nätterna, vi såg inte röken av honom. Sedan igår så tänkte jag att ok jag riskerar att bli klöst och tar en första kontakt.... med en stor klick leverpastej på fingrarna närmade jag mig och döm om min förvåning när han började atack-gosa!! Har sedan dess kommit fram på dagen, varit på barnen och buffat och spinner som ett helt tröskverk....fick ju inte ens sitta här vid datorn ifred ;)) Helt underbart! Ha det fint önskar vi nu alla bus-katter. 11 mars 2012


Hej,
Här kommer en hälsning från Misty och hennes nya kompis Siri.
Nu har hon varit hos oss i två veckor och verkar att ha anpassat sig väl.
Blir Siri för intensiv i sitt pussande på henne så visar hon vem det är som bestämmer.
Med vänlig hälsning Gunbritt, 19 februari 2012


Hej!

Här kommer en hälsning från mig, Nocke, i min nya lägenhet med mina två människor. De är snälla och jag får ligga mycket i knät, vilket jag gillar nu när jag har kollat att de är OK. De är bra nyfikna på vad jag har varit med om tidigare, men det är allt min hemlighet! De vill också hälsa förstås, Berit & Joel Gustavsson i Finspång.

Hälsningar Nocke, 5 februari 2012


Hej!
Här kommer en hälsning från Tarzanovic som numera heter Tarzan. Han har varit hos oss i nästan 4 underbara månader men känns som vi haft han betydligt längre. Det har fungerat utmärkt och han trivs men har en trygg plats under soffan om dammsugaren startas Först ville han inte ens titta på mat fast att vi köpte alla olika sorter, men ändrades snabbt och nu är han så matkär den lilla tjockisen ;) Tack för att katthemmet finns, annars hade vi aldrig fått våran Tarzan i våra liv.
Hälsningar Tarzan, Jennie och Alexander! 27 januari 2012


En liten Vildemar flyttade hem till oss den 9 december förra året och blev en Morris! Han verkar trivas lika bra med oss och de 2 andra katterna som bor här som vi trivs med honom, han busar och äter och växer och korta stunder däremellan är han som en liten bebis och gosar och vill "pussas" dvs slickas i ansiktet! :) 24 januari 2012


Hej!
Zuma (Wizzla) flyttade till oss i december 2010. När hon först kom till oss låg hon gömd i tvättstugan i tre dagar. Sedan visade hon sig för oss och lät oss gosa med henne.
Hennes största hobby är plast: hon ligger i plastpåsar, slickar på brödpåsar (av plast!) och älskar att sova på plast. När familjen kommer hem med väskor och påsar med mat är hon alltid med och packar upp!
En annan hobby är att se vilken är den minsta låda hon får plats i: skokartong eller godiskartong. Man måste pröva sig fram! I början åt hon bara torrfoder - som hon tyvärr kräktes upp ganska fort. Vi prövade med flera olika sorters kattmat och kom fram till att hon mår bäst av blötmat . Zuma gillar påläggsskinka men inte julskinka, hon gillar kalkon och kyckling som pålägg men inte som ”äkta vara”.
Zuma gillar att gå promenader och har då kattkoppel. Nu under vintern tar hon en andningspaus på altanen. Hon är inte en knäkatt men tycker om att sitta på golvet och gosa. Hon sover gärna på fotändan av mattes säng och varje morgon ungefär klockan sex väcker hon matte med en nospuss, då det är dags för frukost.
Tack igen för vår fina Zuma!
Hälsningar från Marie, Fiona, Trevor och Tibbe och Zuma förstås! 16 januari 2012


Hej!
Blake har nu mer utnämnts till busprins här i huset. Tänk om man kunde få lite av den energin? ;) Han mår iaf jättbra och är en väldigt kärvänlig och fin katt! :)
Ha det så gott!
Mvh Madde. 11 januari 2012


Hejsan! Nu har Lillan & Avalon (som kallas Babs), f.d. Arita & Avalon bott hos oss i 3 underbara månader. Första dagen, då vi själva också var nyinflyttade i vår 3a, var de först väldigt nyfikna på allt nytt. De hade fått bo i ett litet rum i jourhemmet med sin mamma de 12 första veckorna. Nu kunde de plötsligt löpa ut stegen och jaga varandra fram och tillbaka mellan vardagsrum och kök. Jag tror de lekte i 3-4 timmar innan de blev trötta och somnade bredvid varandra i soffan med oss. Dem har alltid varit oerhört sociala och lekfulla katter, som våra små bebisar! Lillan är spralligast, kommer ibland med leksnöret i munnen och säger att hon vill leka! Hennes favoritplats är axeln där hon vill ligga och gosa och går man förbi en öppen dörr vill hon upp och sitta på dörren! Innanför tröjan är också väldigt mysigt. Jag tror nästan att deras mamma hade lite siames i sig, då många tycker att hon liknar en, plus att Lillan är mindre än vanliga katter, och de pratar ganska mycket. Babs är lite större och klumpigare och jättego! När Lillan vill leka ligger han ibland och såsar i fönstret eller i fåtöljen. Han älskar sin lilla leksaksmus som han ibland leker själv med. En gång låg han i handfatet och sov, haha! Han tycker också om att leka med vattenkranar om vi låter det droppa lite, charmtrollet.
Till våren ska vi bura in balkongen så de kan få lite mer roligt. Babs är kastrerad och Lillan ska bli det snart. Att skaffa katter är det bästa vi gjort, de förgyllar våra dagar! Och bättre katter kunde vi inte ha fått, tack så mycket Örebro katthem!

Varma hälsningar Lillan & Avalon, Elin & Viktor. 8 januari 2012