Hälsningar skickas till hej@orebrokatthem.com
Gå gärna med i vår Facebookgrupp där du kan posta fler hälsningar: Vi som adopterat katthemskatter

Se katternas hälsningar från 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.


Vår nya medlem (Zorronto) kom till mamma i Karlskoga igår torsdag, kväll. Gömde sig många timmar men kom sedan till mor där han kissade men är väldigt gosig.

Hälsningar Ragnhild o Klas
30 december 2016
Hej!
Skickar härmed en God Jul och Gott nytt år-hälsning från våra goa kissar Sigvald (Sigge) och Silvian (Måns).

Marina
24 december 2016


Hej!
Nu har det gått nästan 5 månader sedan vi hämtade Ferlice från katthemmet. Hon är en MYCKET försiktig tjej och det är faktiskt först nu som hon har börjat lita på oss i familjen. Tills nu har hon har legat och tryckt under soffor, sängar, sängöverkast och inte vågat sig fram. Vi har i stort sett inte fått ha någon kontakt med henne. Ett tag trodde vi att hon hade smitit ut för vi hittade henne ingenstans i huset! Till slut hittade vi henne gömd i en garderob under diverse hästjackor. Ferlice bor på en hästgård som hon inte riktigt vet ännu då vi inte vill släppa ut henne förrän till våren. Vi vill att hon ska känna sig riktigt trygg och bekväm med oss innan hon får börja gå ut. Vi har också en annan katthona som vi tagit från katthem för drygt 1 1/2 år sedan som trivs superbra med att få vara både ute och inne och är en enorm mössjägare. De är inte bästa vänner ännu, men det går bättre för varje dag. Det är i alla fall ett otroligt framsteg Ferlice gjort att hon nu kommer fram till oss och vill bli klappad. Hon spinner för fullt och vill inte att kelet ska ta slut så nu verkar det verkligen ha släppt. Vi är så glada att vi fick ta hand om Ferlice och hon börjar nu trivas ordentligt och vi tror att hon kommer älska livet på hästgården med alla ytor så som stora gräsängar, stallet, höskullen och diverse andra uthus där hon kan sitta och spana och fånga möss. Bifogar några bilder där vi har mys.

God Jul & Gott Nytt År önskar Ferlice med familjen Jönsson i Vingåker
22 december 2016


Hej Örebro Katthem!
Här kommer en hälsning från Tottenham “Totte”. Han har nu varit här nästan 3 månader. Han blev snabbt hemmavan efter att gått runt i huset och kollat in och nosat på allt. Efter några dagar tog vi promenader ute i koppel. Det var inte så jätteroligt, lyckades krypa ur, mycket roligare att gå lös.
Nu tillbringar han större delen av dagarna ute. Mycket nya intryck. Fångar möss, ibland flera gånger om dan. Väldigt ivrig att komma ut om mornarna, säger till när han vill in.
Väldigt social och pratsam. Bifogar några bilder.

Hälsningar
Totte
Gunnar
18 december 2016


Hej!
Nu är det ett år sedan vi tog emot en söt liten krabat vid namn Kajsa Kavat. Hon bytte kvickt namn till Curie, men är fortfarande lika pratig som hon var den dagen hon kom. En genuin katt som svarar på tilltal och gillar soffmys och tår.

Såhär ett år efter att hon introducerades till vårt hushåll är hon bästa vän med vår andra katt, Tintin, som även han är från Örebro Katthem (Pelle Svanslös). De både tvättar varandra och slåss som om de vore riktiga syskon, även fast hon bara är en bråkdel av hans storlek så ger hon sig på honom med allt mod i världen. Det brukar sluta med förlust på hennes sida.

Oavsett om du är trött efter dagens jobb eller upprymd inför något spännande kommer hon och möter dig vid dörren glad som en lärka. Hon älskar att leka apport, slåss med möss och jaga den fördömda röda pricken (laserpekare) tills dess att hon är alldeles utmattad.

Bifogat finner ni en selektion av bilder på vår lilla härmskrika.

Trevlig jul, önskar
Viktor och Sofie
Tintin och Curie
11 december 2016


Hej!
Här kommer en hälsning från våra pälsklingar! Semla, Svante & Stickan (Juice, Lajban & Loui) har blivit en egen liten familj hemma hos oss med mycket bus och kärlek!

Med vänlig hälsning,
Jossan
8 december 2016


Nu har Mascot (Maniac) varit hos mig i 7 månader och det blir bara bättre och bättre. Han är en trevlig kompis som funnit sig väl tillrätta. Vi läser av varandra bra och han är tydlig med vad han vill. Små lågmälda jam när det är något han vill, som att få mat, dricka vatten, borstas eller gå ut på balkongen. De senaste veckorna har han börjat ligga i knät på kvällen när jag ser på tv. Kloklippningen har gått jättebra sista gångerna, inget gnäll och inget sparkande. Förmodligen litar han på att jag inte gör honom illa. Favoritplatser är balkongen när vädret tillåter, gungstolen, sängen och högst upp i klätterträdet. Han vet mycket väl vad/var han får göra, men testar naturligtvis. Han njuter som mest när han blir borstad.

Hälsar matte Birgitta
22 november 2016
Hej! Här kommer en hälsning från Madickan som kom till sitt nya hem 27/9 2015.
Madicken hälsar att hon har det bra i sitt nya hem och njuter av att dagtid vara ute där man kan fånga råttor, fåglar, ödlor, maskar med mera. På mycket kort tid har jag blivit en duktig jägare, säger Madicken själv. Dagtid tycker Madicken om att sova i uterummet men allra helst sover hon bredvid matte i sängen på natten. Jag vill hälsa till alla snälla människor som har gjort så att jag kommit till mitt nya hem, hälsar Madicken!

Sofia
20 november 2016


Hej katthemmet!
Nu har Alvar och Märta bott hos oss i två veckor och allt går bra. De har varit mycket nyfikna från första stund. Allt i lägenheten kollas, luktas på och klättras på. De har hittat sina favoritställen - Alvars är högst upp på en bokhylla där han har bra uppsikt över allt som pågår i lägenheten, och Märtas är i köksfönstret där hon kan spana på fåglarna utanför. De börjar kännas alltmer trygga i sitt nya hem och med oss och kommer mer och mer fram för att gosa och vara med. Alvar gillar också att vara med och sova i sängen under natten. Allt går helt enkelt bra, alla är nöjda och trivs!

Allt gott,
Maria och Petra
13 november 2016
Flytten för kattdamerna har gått över förväntan!
Båda har under första natten sovit med nya husse Emanuel i sängen. Lisen har legat vid huvudkudden och Nixa nere vid fotändan och första frukosten intogs av damerna med honom vid bordet i form av att lapa resterna av laktosfri mjölk. Båda katterna föredrar royal canins steriliserings foder vilket blir deras huvudfoder och mjukfodret är de än så länge lite reserverade mot.
Toalettbestyren sköts och alla mjuka liggplatser är testade då inte mormor och morfar kommer för så gömmer de sig. Då är än så länge bästa stället under sängen för dessa människor är enligt rutinerade kattdamer människor som flyttar på katter och när man trivs vill man vara kvar sa de. När gammelfolket åkt kom de snabbt fram och ville vara med sin nya människa Emanuel.
Jajja mormor och morfar får fjäska lite för förtroendet på att de aldrig mer ska behöva få byta boende genom att avlägga visiter kontinuerligt i deras nya bostad. (En mamma och mormors glädje, en sons vånda.. ;)
Tusen tack för ert arbete med er förening. Ni gläder många fyr- och tvåbenta med ert arbete.

Varma katthälsningar från Nixa och Lisen med nya husse Emanuel Marberg och mormor Pernilla
17 oktober 2016


Hej Örebro Katthem.
Jag heter Malin och jag adopterade katten Bambam från er i februari 2011.
Sedan dess har Bambam varit en fantastisk familjemedlem som givit både mig och mina nära och kära kärlek och värme.
Bambam bor numera i Skåne med egen trädgård att vara ute och busa i. Han är dock en mycket bekväm katt som gärna stannar inne och sover när vädret inte är på topp.
Han har också fått en kattkompis som heter Gizma. Hon kom till oss som kattunge och har varit under Bambams beskydd sedan dess. Visst bråkar de ibland men däremellan sover de tillsammans, stryker sig mot varandra och tvättar varandra.

Sedan två år tillbaka har Bambam och Gizma fått en husse som trots en lättare allergi blev kär direkt. Idag var vi inne på er hemsida och tittade på de två tillfällen som Bambam blivit adopterad och såg då bilderna på honom och hans syskon när de var små. Min fråga till er är ifall det finns fler bilder på Bambam när han är liten. Det hade varit otroligt roligt att få se dessa i så fall.

Vi, min sambo och jag, vill även passa på att tacka för det arbete som ni gör med att ta hand om alla hemlösa katter och hjälper dem att få nya hem.
Vi är så lyckligt lottade som fått alla dessa år tillsammans med en helt fantastisk katt!

Varma hälsningar Malin
9 oktober 2016


Hej!
Här kommer en hälsning från Onni! Jag har bott hos min människa i ett halvår nu, och måste säga att jag trivs riktigt bra!

På tidigare ställen jag har bott fick jag inte nog med tid att vänja mig så då tyckte inte människorna att jag var "tillräckligt social"... Pfft! Den här mänskan förstod iaf och lämnade mig i fred, så då gav jag henne tillåtelse att kela med mig efter bara en dryg vecka. Jag gillar ju mys och är egentligen supersocial, jag måste bara ha lite tid för att märka om personen är farlig eller inte.

Reseburen gillar jag inte, och blev rädd att jag skulle få flytta tillbaka till katthemmet efter två månader när min människa lurade in mig i buren och stängde! Men efter en timmes biltur kom vi hem till hennes föräldrar istället. Då blev jag så lättad att jag sov bredvid henne i sängen varje natt, nåt jag inte har gjort tidigare. Jag bodde bara i hennes rum första veckorna, men sen fick jag ett helt stort hus att vara i! Där fanns en snäll katt och en lite läskig katt (men jag väste på dem i början så de vågade nog inte vara elaka). Sen fanns det tre till människor som jag varje kväll klättrade runt på och kelade med när de satt och tittade på tv! Jag hoppas att jag tog hand om dem ordentligt :) Bästa sovstället är i ett knä, trots allt.

I slutet av augusti flyttade vi tillbaka till Örebro igen. Jag saknar allt människo- och kattsällskap lite... men jobbar på att inte bli rädd så fort vi får besök, så att fler kan få kela med mig! Annars trivs jag med att vara tillbaka, lägenheten är definitivt min nu! Det finns fönster att spana från, säng och soffa att sova i, stolar i köket där jag kan sitta och titta på min människa när hon lagar mat, osv!

Så jag mår jättebra! Tack för att jag fick bo hos er på katthemmet ett tag och att ni hjälpte mig hitta ett föralltidhem!

Puss puss från Onni!

Mikaela
29 september 2016


Hej Örebro Katthem,
Här kommer en hälsning från Fran, eller som jag numera heter - Miss Fanny Fine. Jag har nu bott fem dagar hos min nya matte Maria. Här trivs jag och allra bäst trivs jag i hennes söderfönster där jag kan ligga och ha koll över mina nya jaktmarker (när jag väl får komma ut), men ibland blir det lite varmt då hoppar jag ner och lägger mig där det är lite svalare.

Första kvällen var lite jobbig, och på natten så hade jag serenad i en timme med olika jamande ljud, men när min nya matte bad mig sluta och komma till henne, så slutade jag och hoppade upp till henne i sängen och somnande där. Sen dess så jamar jag bara lite, när hon kommer hem och när jag tycker att jag behöver det, men det är inte så ofta som alla trodde att jag skulle göra *hihihi*.

På kvällen så travar jag runt hos min nya matte i sängen innan jag lägger mig till ro... men när hon har somnat så sover jag oftast i hennes kontorsstol, men när hon vaknar på morgonen (okattligt tidigt om ni frågar mig), så jamar jag och kommer o myser med henne...

Efter fem dagar hos min nya matte- jag har det faktiskt väldigt bra även om jag blir lite sur över den kameran hon försöker använda o ta kort på mig (HELA TIDEN!!) men ett kort har jag låtit bli ok så att ni ska få se att jag har det bra här.

Många goa hälsningar från Miss Fanny Fine aka Fran
gm Maria Lindström, min nya matte.
26 september 2016


Hej!
Här kommer en liten hälsning från Valkyria. Hon har nu varit hos oss i lite mer än en vecka och allt har gått bra. Hon leker och myser med sin nya kattkompis Nala och sina nya människor. För det mesta är det fullt ös eller tvärstopp som gäller. Hon kommer alltid och säger godmorgon när vi går upp och hon vill väldigt gärna vara med och lyssna på godnattsagan på kvällen. Det tog några dagar för Valkyria och Nala att lära känna varandra, men nu är de bästa vänner.
Vi ser fram emot många härliga år tillsammans med henne och hennes nya "syster". Här kommer några bilder. :)

Många kramar från
Sara Fallbrink med familj.
6 september 2016


Hej igen! Här kommer lite nya bilder på mig (Zalsa).
Jag växer och mår bra. 20 aug blir jag 6 månader gammal.
På morgonen när Mattes väckarklocka ringer springer jag upp och myser, sen åker hon till jobbet och då myser jag med Husse. På dagarna busar jag med brorsan och min råtta och sover. Mitt nya intresse är också fotomodell. Jag tycker om att upptäcka nya saker och är världens goaste och snällaste kisse <3 nospussar Bob

Nea
17 augusti 2016


Hej!
Peppsan (numera Jackson pga sin schyssta moonwalk när hon myser) funkar hur bra som helst här hos oss och vi är jätteglada att få ha henne här! Jackson har vant sig vid sitt nya hem och har fått kattlucka som hon önskade. Jackson gillar långa sovmorgnar och slappar gärna en bra bit in på eftermiddagen. Om kvällarna är hon ofta ute sent men brukar sen komma in och lägga sig i sängen hos matte och husse. Hon pratar oftast lite och berättar att hon är hemma innan hon lägger sig och sover. Så go!

Varma hälsningar till er på katthemmet från Jackson!

Sandra
12 augusti 2016


Hej!
Här kommer det en hälsning från Diablo, (Dibblo) som bara har varit hos oss ca en vecka och nu börjar känna sig till rätta. Vi är så glada att vi fick adoptera denna gulliga lilla kille, som hittades i Fjugesta, mellanlandade på ett fint jourhem i Motala och nu bor i Hjälmarbaden hos familjen Berneborn. Han har en kattdam som är lite skeptisk till hans ankomst, kaninen Elviz och landsköldpaddan Blixten som sina djurkompisar.

MVH
Teresa
10 augusti 2016


Hej
Här kommer ett brev från Sotarmurre till er alla på Örebro Katthem.
Jag blev adopterad av Sten-Olov Karlsson, Knarsta Stora Mellösa, den 17/6 2016.
Jag bor i ett stort hus med stor tomt + ängar + hage att röra mig på.
Jag var lite blyg till att börja med, nu är jag bara lite avvaktande för personer jag inte känner + för höga ljud. Jag sover i husses säng om nätterna för det mesta. Jag skuttar ikring på tomten, jagar fjärilar + små möss som jag bär in till husse, får han ta reda på dem, jag äter inte upp dem.
Jag får så mycket go mat här. Jag får alltid kvällsmys med skalade räkor.
Sen tittar jag på TV på kvällar ibland. I går skulle jag fånga en fjäril men missade och fick ett ofrivilligt bad i dammen och det tyckte dem var roligt.
Husse har övertagit försäkringen på mig.
Jag trivs utmärkt här, det var det bästa som hänt mig och de trivs utmärkt med mig.
Ha det så bra, hälsa alla katter och personal. Husse hälsar.

5 augusti 2016


Här kommer en liten uppdatering om Adde.
Jag tror vi alla trodde Adde var ett hopplöst fall när han kom hem till mig bara någon vecka efter att ha anmält mig som jourhem. Idag kan jag inte fatta att det är samma katt. Då skrek han av rädsla och gick till attack så fort jag kom för nära. I veckor syntes han knappt till, gömde sig och kom fram för att äta endast på nätterna. Jag började ge upp hoppet om honom och då plötsligt började han visa intresse för mig och min sambo. Med små, små steg så gjorde han framsteg för varje dag. Veckorna gick och efter att Adde visat missnöje i andra hem så kändes det nästan som att det var han som valde oss. Mig, min sambo och min äldre katt Lucas. Jag kunde inte låta honom flytta ytterligare en gång för att då få börja om på ruta ett. Så vi adopterade honom.

Idag är Adde världens tryggaste kille så länge det är innanför dessa väggar och med "flocken" sin. Allt annat och alla andra är fortfarande ganska läskigt. Adde älskar att gosa, han blir helt till sig av kärlek så han knappt vet vart han ska göra av sig själv ibland. På senaste tiden har han börjat prata mer och mer, med pipande ljud berättar han att han är här, när vi sitter på balkongen kikar han bara ut huvudet över tröskeln och snackar. Han går inte ett steg utanför lägenheten. På dagarna när jag och sambon jobbar eller inte har tid att gosa så hänger han med min äldre katt Lucas. Vad denna katt har varit med om genom sitt liv ute på kalla gatan vill jag knappt veta, men att han nu visar sådan uppskattning av den trygghet och kärlek han får hos oss värmer så extremt i mitt hjärta.

Mvh Madeleine Nordén
4 augusti 2016


Åren går fort men eftersom Cornelia är tio år nu tänkte jag att jag skulle höra av mig.
När jag adopterade henne sas det från katthemmet att hon skulle vara innekatt. Jag höll henne inne i knappt ett år, sedan blev det ohållbart. Hennes drivkraft att komma ut var alldeles för stor. Hon mådde inte riktigt bra. Så hon blev både inne- och utekatt. Det har fungerat mycket bra då vi bor i ett villaområde med ganska stor trädgård. Jag brukar släppa ut henne på förmiddagen och om kvällen kommer hon alltid in, antingen självmant eller att jag visslar på henne. Eftersom Cornelia är mycket social älskar hon då ngn. är i trädgården. Kommer det gäster bjuds det på en uppvisning i gräsmatterusning och trädklättring.
Hon är vuxen nu och mer kommunikativ. Hon har blivit klokare och väljer sina strider. Inte fullt så lekfull längre men gosigare och ligger så fort tillfälle ges på mitt bröst. Det är utan överdrift, husses katt.
Nio fantastiska år har det blivit och bättre vän kan jag inte tänka mig.
Till er på katthemmet vill jag rikta ett tack för ert fina jobb och "keep up the good work"!

Hälsningar från
Walter och Cornelia
14 juli 2016


Hej!
Här kommer några bilder på en underbar kattflicka som numera heter Bianca (Björk). Hon njuter av tillvaron, är alltid glad, äter bra, är så lugn, fin och klok, älskar att gosa och mysa och blir mer och mer busig :)
Hon är fortfarande avvaktande ibland och gillar inte hastiga rörelser och okända människor. Men jag upplever att hon slappnat av väldigt bra här hos mej och blir tryggare för varje dag som går.
(Bianca kom till mej i början på maj).

Angela
14 juni 2016


Hej på er, Aimee här.
Nu har jag bott hos min nya familj i snart två månader och de är inte så hemska som jag tyckte i början. Det finns gott om mysiga garderober och lådor att gömma sig i och det var bra när jag var ny här. Här bor två stora människor, en lite mindre människa och en katt, Miranda. De första två veckorna var det lite läskigt men det blev snabbt bättre. Jag började med att spana på dem när de såg på TV på kvällen och efter några kvällar förstod jag att de inte var så farliga. Miranda hängde med dem hela tiden och det såg mysigt ut att bli klappad och kelad med så jag vågade också testa. Nu ser jag till att jag får lite gos i den mindre människans säng när han går och lägger sig och om inte Miranda hinner före så gosar jag med matte och husse när de lägger sig. Precis innan läggdags brukar jag springa av mig ordentligt. Hörnsoffan är superbra som velodrombana men parketten är lite slirig. Här finns gott om roliga leksaker men sista kvällarna har husse gömt min favorit. Det låter för mycket när jag leker om nätterna säger han. Jag brukar busa med hans fötter istället. Här är alltså helt ok och jag trivs med både människorna och Miranda. Det enda jag undrar över är varför matte jagar mig med klosaxen hela tiden. /Aimee

Linn
10 juni 2016


Hej, skickar en underbar filmsnutt på underbara Kitty-katt (Coupinne), en katt med ett hjärta i två färger på ena sidan och så kelig att hon inte vet vart hon ska ta vägen. Ett stort tack att jag fick ta hand om henne.

Mvh Irene Carlsson
26 maj 2016


Kattlig hälsning från Zalsa numera Bob
Mau! Här kommer lite uppdatering om hur jag har det i mitt nya hem.
Jag har en Mamma och Pappa som heter Linnea och Billy och så har jag fått världens bästa storebror, han heter Sherman och tar hand om mig jättemycket.
Jag älskar att sova mellan mammas ben på natten och vill alltid vara i närheten. Jag har lite olika favoritställen att ligga och sova middag på, antingen i min stora råtta, i garderoben eller i solen.
Jag har en vit liten råttkompis som jag älskar jättemycket, när vi inte leker brukar han få följa med när jag äter mat och när jag bajsar, så mamma och pappa brukar hitta honom i kattlådan och i matskålen när jag glömmer honom och då får han duscha...

Billy
14 maj 2016


Vill skicka en liten film på Ferlice. :)

Maria
9 maj 2016


Hälsningar från Elsa (Akashi) och Pelle (Jyrix).

Heléne
13 april 2016


Hej, så här mysigt har Atena före detta Jelly det nu i sitt nya hem med sin nya bästa kompis Tiger. Vi är glada att ha henne.

Emelie
4 april 2016


Här kommer en hälsning från Felix (Pastis) och Filippa (Philippa)!
Nu har de bott här i lite mer än 3 månader och de är helt underbara! Gammelkatten Freja har accepterat dem så gott hon kan vilket vi är väldigt glada över. Både Felix och Filippa har växt så det brakar och de växer ännu, de tigger när vi äter och springer runt som galningar när de anar blöt mat. Filippa är ibland på smitningshumör och vi har fått springa i trappuppgången för att få tag på henne, hon har även lyckats med konsten att skrämma en stor labrador och Felix är extremt pratglad och gosig! Båda två har nyligen blivit kastrerade och stämplade i öronen till deras stora förtjusning. De är glada, pigga, och verkar trivas väldigt bra!

Hälsningar från Anna, Emma, Klara, Arvid och så klart Felix, Filippa och Freja!
25 mars 2016


En hälsning från Brand (numera Oskar) som adopterades i augusti förra året. Låg skräckslagen under soffan i två månader innan han så sakteligen vågade sig fram. Nu är han en pratsam herre som vill gosa och bli klappad hela tiden.

Kajsa
18 mars 2016


Hej, vill bara hälsa att Kajsa-Majsa har det väldigt bra och trivs bra här hos mig. Hon äter som en hund, snarkar som en gris och älskar djurprogram och är helt fantastisk. :-)

Mvh Jimmy
21 februari 2016


Här kommer en hälsning från vår goa lilla Semla (Juice)!
En kaxig fröken med massa energi men som gärna vill mysa under täcket på natten och som gärna låter sig bäras omkring i en varm famn!
Hon har också funnit en kärlek i vår gamla hankatt Mio som pysslar om henne med tvätt och värme!

Josefin
20 januari 2016


Hej.
Sherlock, som hos er kallades Yellow, vill skicka en liten hälsning, i form av några bilder och ett Youtubeklipp, till er om att han trivs jättebra hos oss och mår finfint. =)

Med vänlig hälsning
Matte Anita och husse Zoran.
16 januari 2016


Hej!
En hälsning från Jippie som nu heter Sissi och bor i Västerås tillsammans med sina tre nya kattkompisar Titti, Ezio och Yozi. Allt har gått bra och hon har kommit in i familjen snabbt och är nu busig, lekfull och gosig.

Hälsningar
Veronica
8 januari 2016


Hej!
Här kommer en hälsning från Bobbs och Sally. Bobbs hette Martini från början när vi adopterade honom i oktober förra året. Han var väldigt rädd och försynt i sitt nya hem. Vi märkte att han saknade en kompis, därför skaffade vi Sivir i somras. Hon heter numera Sally. Hon är motsatsen till Bobbs och har lärt honom att inte vara så rädd och att det är okej att gosa lite.

De är nu bästa kompisar och gör helst allt tillsammans. De äter, leker, sover och gosar tillsammans. De älskar att bo här på landet och nya favoriten är kattluckan så de kan springa ut och in precis som de vill.

De här två små har verkligen blivit våra familjemedlemmar och blir bortskämda med kärlek, gos och god mat. Vi kan inte tänka oss att vara utan dem!

Med vänlig hälsning
Julia & Joakim
3 januari 2016


Här kommer några bilder på min fina Severus Snape, nu mera känd som Sverre, som jag adopterade från katthemmet den 18/12-15. En hur mysig katt som helst. Han ligger i knät om man sitter i soffan eller är nära hela tiden. Nattetid ligger han med mig i sängen och delar gärna kudde och ligger gärna på mig. En sån kelig, pratsam och social katt. Lika mysig mot nya människor han träffar. Han busar mycket oxå och det går bra att vara ensam hemma när jag är på jobbet. Vi har verkligen funnit varandra och allt är jättebra. Kloklippningen var oxå lätt genomförd. Låg på rygg i mitt knä medan jag fick klippa. Är så himla glad att jag hittade den här stora gosiga kissen.

Med vänliga hälsningar Amanda Lövqvist
2 januari 2016
>>> Se hälsningarna från 2015