Hälsningar skickas till hej@orebrokatthem.com
Gå gärna med i vår Facebookgrupp där du kan posta fler hälsningar: Vi som adopterat katthemskatter

Se katternas hälsningar från 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.


Hej!
Här kommer en hälsning ifrån Kiro :)
Vi tycker redan så mycket om honom <3

Angela
30 juli 2018


Hej! Vår fina Judith har bott hos oss i över ett år nu och vi är så kära i hennes personlighet. Hennes favoritplats är mattan på balkongen men hon tycker också det är väldigt härligt att bli kammad i soffan med familjen! Hon blir bara keligare och keligare varje dag och tycker även det är väldigt mysigt att bli lite buren och få pussar på huvudet. Hon busar in allt smått under vår soffa och tycker det är väldigt kul att hoppa högt efter sina fjäderleksaker!
Hoppas ni har det bra!

Med vänliga hälsningar Judith m familj
29 juli 2018


Hej!
Kiro verkar trivas här. Han har ätit, druckit och vill bli klappad mycket.

Mvh Angela Wallin med familj
24 juli 2018


Hej. Här kommer en liten hälsning från Benni. Han mår bra och verkar trivas här i sitt nya hem. Han kan tycka att vissa ljud kan vara lite läskiga men har gjort stora framsteg fort. Han vågar sova i sängen när jag är där och verkar vara en modig katt.
Han är en riktigt busig katt som älskar ett sugrör han hittade. Sen har han fått vara ute på balkongen och tagit lite luft och det funkar bra. Han har inte försökt springa iväg eller så.

Här var en hälsning från Benni och såklart ska ni få några bilder på honom <3

Han är ganska svår att få på bild men några gånger har man lyckats

Anton
7 juli 2018


Hej!
Skickar här en tung uppdatering om min Samson känd som Sappo på katthemmet. Han har fått lämna denna värld och vandrat vidare på grund av sjukdom.

Jag adopterade Samson (Sappo) från er i september 2015. Han gick från en skygg katt som var rädd för precis allt till en riktig charmör med en nyfiken syn på det mesta.

Dock blev han sjuk i november 2017 med akutbesök på djursjukhuset och fick efter det behandling mot flera åkommor.
Dessvärre var jag tvungen att ta det så tunga beslutet att låta honom somna in den 30 maj på inrådan av veterinären då vi provat allt för att han skulle må bättre men vi märkte ingen förbättring.

Jag vet att han nu inte har ont och han mår som den prins han var uppe i katthimlen.
Tack för att jag fick möjligheten att adoptera och älska honom!

Hälsningar Emelie
27 juni 2018


Hej!
Är på tiden att skicka katthälsningar från Penny (Kira) och Lane (Mollissa). Lyckades fånga båda två på samma bild vilket inte är så lätt, ofta reser en av dem när jag försökt fota. Allt har funkat bra från dag 1, de är helt underbara katter :) Det blir många glada skratt när vi leker och de hoppar som galningar efter bollar eller råttor som är favoritleksaker. Har köpt koppel så de får vara med ute på balkongen och spana på fåglar. Speciellt nu när det varit så varmt är det skönt att få ligga i skuggan och få lite frisk luft.

Sommarhälsningar från Penny, Lane och Marie-Louise Albertsson
10 juni 2018


Hej!
En liten hälsning från nyinflyttade Lilith (tidigare Lily).

Har gått rekordfort med invänjning här, 6 dagar och nu är det bara jag som är lite läskig!
2 dagar med stängd dörr, en dag med galler och sen 3 dagar med sina nya systrar och de är näääääästan på lekstadie med varandra!

Hon har hittat ett par gömställen under soffa och säng där hon får vara ifred om hon vill ha lugn men har annars inte haft några problem!

Vi hör av oss om något år med ny update! ^^

Mvh
Daniel
29 maj 2018


Sigge (Sigge Tramptass) adopterad från Örebro Katthem.
Hälsningar att allt gått jättebra med Sigge.

Eva och Roland Norén
24 maj 2018


Jynna och Jürgen

Vi mår bra men ligger mest och sover nu när det är varmt, vi vill gärna leka när husse och matte ska gå och lägga sig. Junis har gjort mycket framsteg, vi klappar och gosar med henne varje dag och Jörgen med så klart men har inte behövt lika mycket jobb med honom som med Junis.

Kram Sofia
14 maj 2018


Hej
Nu har Hallie varit hos oss i drygt tre veckor. Allt har gått bara bra och hon verkar trivas med oss också. :) Nyfiken om det kommer någon och går alltid fram och hälsar på alla nya. Lite försiktig ibland men vill gärna vara nära. Hon har inte fått gå ut ännu men är på vår inglasade altan som är ett favoritställe för henne.

Hälsningar
Hallie, Anita och Roger
4 maj 2018


Hej här kommer en hälsning från lilla mig Smulan fd Kurranisa och min kompis Ronja. Vi har så roligt i trädgården (när det inte regnar), kollar in alla fåglar och nu kommer det nåt annat mystiskt som kallas igelkott. Sen spanar vi på grannens katt genom häcken. Hoppas fler kissar kommer att få så här kul. Matte och husse får många glada skratt för jag är ett riktigt charmigt busfrö! Ha en skön helg alla ni på katthemmet. Nospussar från Smulan och Ronja.

4 maj 2018


Luce (tidigare Alec Batman) har nu bott hos mig i ett halvår och har utvecklats väldigt mycket. Från att ha boxats när jag klappar honom, till en riktig knä-katt. Han ligger gärna på min mage och kollar på film tillsammans! Han är fortfarande inte jätte förtjust när jag lyfter honom längre perioder, men han säger inte ifrån längre. Han har även blivit lite tryggare när det kommer gäster men har lite svårt när dom klappar på honom, då kan han boxas.

Luce berättar: Jag har börjat tala väldigt mycket, ibland förstår inte matte vad jag menar men hon har blivit bättre. Ibland när jag bara vill gosa så kan hon försöka leka med mig, men då hoppar jag bara upp i hennes knä så att hon förstår. Där kan jag ligga länge, men jag är ju rätt stor så efter ett tag så somnar mattes ben och då får jag vila någon annanstans.. Annars så trivs jag jättebra, det finns många roliga hyllor och gömställen men min favoritplats är en hängmatta högt på väggen (förutom på natten, då sover jag helst vid mattes fötter). Jag saknar att leka med en kompis så vi har bestämt för att skaffa en kompis så småningom. Längtar!!

Mvh Luce och Sofie
16 april 2018


Hellu!

Har haft systrarna Liara (tidigare Ansie) och Azra i strax över 3 år nu, de har klarat sig fint igenom 2 flyttar och bor nu hos mig i min rymliga 2a. Mycket bus, mycket syskonbråk och en hel del roliga upptåg har de bjudit på under åren och mer kommer det säkerligen bli!

Håller för närvarande på att inreda balkongen med nät inför sommaren så de kan vara ute och sniffa bäst de vill, mycket intressanta dofter här ute på landet! Sitter även i tankarna på att dra in en till liten lekkamrat till dem från katthemmet, får se hur det blir med det!

Lagom tjocka och glada är de i varje fall, stor skillnad från de små rädda och skygga fluffbollarna jag adopterade för 3 år sedan!

Mvh
Daniel
13 april 2018


Jynna och Jürgen

Junis älskar att kolla på fåglar på tv. Hon mår bra. Jürgen mår också bra. Och så tycker de om att kramas i sängen. De är verkligen beroende av varandra. Junis har ett litet hus som Jürgen inte går in i, så han brukar jama tills hon kommer ut.

Sofia
8 april 2018


Hej!

Vi adopterade Huxley (Lucius) onsdag 28/3. Vi hade sett honom på Örebro Katthems hemsida och med sin nyfikna och lekfulla blick så fångande han vårt intresse. Vi kontaktade Helena och berättade att vi var intresserade av att adoptera Huxley och efter några samtal åkte vi och hälsade på honom hemma på jourhemmet som Emil stod för. Helena hade talat om för oss att Huxley var rätt skygg och inte så van vid människor eller kontakt. Tid och tålamod var nyckelorden och vi kände oss beredda att erbjuda det. När Huxley kom hem till oss gjorde han sig hemmastadd i en garderob de första timmarna men redan första natten var han framme och nyfiket strosade runt i lägenheten. Vi fick till och med ett tillfälle att leka lite med honom vilket var jättemysigt även om klockan var 04:30 på morgonen. Allt efter som dagarna har gått så har Huxley letat sig mer och mer ut i lägenheten och idag, två och en halv vecka senare, är han mer eller mindre helt bekväm med att vandra runt i lägenheten. Han är fortfarande lite skygg och väldigt uppmärksam när det kommer till ljud utifrån eller från trappen. Då blir det lite otäckt och sängen är favoritgömstället i de fallen. Vi är båda väldigt överraskade över hur fort han har anpassat sig till sitt nya hem. Vi tycker också att det är roligt att han tycks trivas så bra med oss för även om han ännu inte vill bli klappad så spinner han nöjt när vi leker med honom eller när han äter godis ur handen. Vi är helt övertygande om att det bara är en tidsfråga innan Huxley låter oss klappa honom. Vi är så glada över att ha fått en ny familjemedlem och Huxley verkar lika glad han också! Särskilt när han får mat och godis!

Mvh
Egon och Linda
8 april 2018


Hej alla tvåbenta och fyrbenta på katthemmet. Vill berätta att jag trivs jättebra i mitt nya hem och med min kompis Ronja. Vi busar och har så roligt. Matte håller andan när jag kommer i full fart och undrar vad som nu åker i golvet. Häromdagen rev jag ner 2 blomkrukor, men det gör inget säger matte, bara jag har roligt. Idag ska vi ta en promenad i trädgården, det blir så spännande. Önskar er alla en Glad Påsk med mycket godis!
Pussar från Smulan f d Kurranisa.

29 mars 2018


Hej kompisar!
Bra saker med mitt nya hem är att det finns ett gult snöre med en pingla på som jag älskar att leka med! När jag bär runt det i munnen i huset så mina människor hör att jag är leksugen. Det finns också en annan katt här vilket är läskigt men spännande! Han tycker jag är okej så vi leker tillsammans med snöret ibland, men sedan tar jag det och går därifrån för det är som sagt MITT snöre. Bästa ställena i huset att sova på är äldsta sonens säng, föräldrarnas säng och linneskåpet men jag ligger gärna bara på en matta eller på golvet och chillar och tittar på vad mina människor gör. De tycker mycket om mig här och överöser mig med pussar så jag känner mig ganska trygg och kommer gärna fram och buffar på dem ibland. Att bli buren är inte lika obehagligt längre heller.

Kram från Selma (fd Salma H)

Elliot
22 mars 2018


Hej!
När jag flyttade till min nya människa innan jul var jag lite osäker och rädd vart jag riktigt hamnade. Men snabbt insåg jag att jag får leka i lugn och ro för mig själv och nya människan, vilket jag gillar jättejättemycket! Jag gillar mest att leka och busa när människan ska sova, för jag är ju faktiskt en nattuggla.

Sedan kan jag tycka att hon sover lite för länge, jag vill nämligen ha min mat så tidigt som möjligt. Så jag brukar hoppa upp på sängen och ibland även på människan och berätta för henne högt och tydligt hur hungrig jag är. Men det bästa är, när vi på kvällen äter fika tillsammans, jag får alltid en hel bit kalkon. Varje kväll. Oftast brukar jag försöka få en bit till, men människan tycker inte det är roligt när jag försöker ta den själv. För att få en bit till brukar jag göra som i bilden, göra mig så söt jag bara kan, då får jag oftast en bit till - haha, lättlurad människa.

När jag först flyttade in brukade jag sova på soffan efter att jag busat på kvällen. Men senaste tid tycker jag att det är mysigt när människan klappar och kliar på mig när vi ska sova, så jag har börjat sova en stund bredvid människan i sängen. Vem vet, kanske jag snart sover hela natten bredvid människan, för vi är ju rätt så bra kompisar.

Hälsningar Yzma (fd Vivi)

PS. Min människa tyckte att namnet Yzma passade mig bättre, då jag busar och hittar på mycket fuffens ibland. Det tycker jag med!

Marianne
24 januari 2018


Jynna och Jürgen

Vi väntar på godis och har det bra. Många framsteg har de gjort <3

Kram Sofia Djurström
17 januari 2018


Hej,
Här kommer en liten hälsning från Merneith i hennes nya hem Skogshem i Mariefred. Hon trivs mycket bra och har redan bott in sig ordentligt. I natt fångade hon en liten mus, men som den eleganta dam hon är så åt hon inte upp den.
Favoritplatsen är Karins fönster i sovrummet, men hon tycker även om att krypa in i lillmatte Huldas hemmagjorda myslåda, eller att sitta bland porslinskatterna uppe på pianot.

Kramar Merneith, Karin, Charlotte och Hulda
4 januari 2018
>>> Se hälsningarna från 2017