Hälsningar skickas till hej@orebrokatthem.com
Gå gärna med i vår Facebookgrupp där du kan posta fler hälsningar: Vi som adopterat katthemskatter

Se katternas hälsningar från 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.


Hej kompisar!
Bra saker med mitt nya hem är att det finns ett gult snöre med en pingla på som jag älskar att leka med! När jag bär runt det i munnen i huset så mina människor hör att jag är leksugen. Det finns också en annan katt här vilket är läskigt men spännande! Han tycker jag är okej så vi leker tillsammans med snöret ibland, men sedan tar jag det och går därifrån för det är som sagt MITT snöre. Bästa ställena i huset att sova på är äldsta sonens säng, föräldrarnas säng och linneskåpet men jag ligger gärna bara på en matta eller på golvet och chillar och tittar på vad mina människor gör. De tycker mycket om mig här och överöser mig med pussar så jag känner mig ganska trygg och kommer gärna fram och buffar på dem ibland. Att bli buren är inte lika obehagligt längre heller.

Kram från Selma (fd Salma)

Elliot
22 mars 2018


Hej!
När jag flyttade till min nya människa innan jul var jag lite osäker och rädd vart jag riktigt hamnade. Men snabbt insåg jag att jag får leka i lugn och ro för mig själv och nya människan, vilket jag gillar jättejättemycket! Jag gillar mest att leka och busa när människan ska sova, för jag är ju faktiskt en nattuggla.

Sedan kan jag tycka att hon sover lite för länge, jag vill nämligen ha min mat så tidigt som möjligt. Så jag brukar hoppa upp på sängen och ibland även på människan och berätta för henne högt och tydligt hur hungrig jag är. Men det bästa är, när vi på kvällen äter fika tillsammans, jag får alltid en hel bit kalkon. Varje kväll. Oftast brukar jag försöka få en bit till, men människan tycker inte det är roligt när jag försöker ta den själv. För att få en bit till brukar jag göra som i bilden, göra mig så söt jag bara kan, då får jag oftast en bit till - haha, lättlurad människa.

När jag först flyttade in brukade jag sova på soffan efter att jag busat på kvällen. Men senaste tid tycker jag att det är mysigt när människan klappar och kliar på mig när vi ska sova, så jag har börjat sova en stund bredvid människan i sängen. Vem vet, kanske jag snart sover hela natten bredvid människan, för vi är ju rätt så bra kompisar.

Hälsningar Yzma (fd Vivi)

PS. Min människa tyckte att namnet Yzma passade mig bättre, då jag busar och hittar på mycket fuffens ibland. Det tycker jag med!

Marianne
24 januari 2018


Jynna och Jürgen

Vi väntar på godis och har det bra. Många framsteg har de gjort <3

Kram Sofia Djurström
17 januari 2018


Hej,
Här kommer en liten hälsning från Merneith i hennes nya hem Skogshem i Mariefred. Hon trivs mycket bra och har redan bott in sig ordentligt. I natt fångade hon en liten mus, men som den eleganta dam hon är så åt hon inte upp den.
Favoritplatsen är Karins fönster i sovrummet, men hon tycker även om att krypa in i lillmatte Huldas hemmagjorda myslåda, eller att sitta bland porslinskatterna uppe på pianot.

Kramar Merneith, Karin, Charlotte och Hulda
4 januari 2018
>>> Se hälsningarna från 2017